Spesialister på logistikk og innkjøp

Våre spesialister på logistikk og innkjøp av frakttjenester hjelper deg med forbedret logistikkflyt og kostnadsbesparelser. I over 30 år har vi gjort livet enklere og kostnadene lavere for kunder i hele Skandinavia.

Vi i Toplogic er spesialister på logistikk og innkjøp av frakttjenester. Siden 1992 har vi hjulpet kunder over hele Europa med tusenvis av innkjøp av frakttjenester. 95 prosent av oppdragene har resultert i forbedret logistikkflyt og kostnadsbesparelser.

Vi er din rådgiver

Vårt arbeid utføres av profesjonelle og erfarne konsulenter og transportanalytikere i Norge og Sverige. Du har full kontroll hele veien – vi er din rådgiver, men du tar beslutningene. At vi gjør jobben sparer deg for mye tid.

Som uavhengige spesialister arbeider vi analytisk og målrettet sammen med deg, med et mål om å kunne gi deg en totalløsning som optimerer fraktkvalitet og økonomi.

Våre konsulenter

Kompetanse og nærhet er viktig for TopLogic. Våre konsulenter og analytikere har lang erfaring i transportsektoren og forstår virkeligheten ut fra så vel fraktkjøpernes som transportørenes perspektiv.

Våre analytikere

Våre konsulenter i Sverige

Lennart Johnsson

Lennart Johnsson

Peter Bäckstadi

Peter Bäckstadi

Per-Olof Altin

Per-Olof Altin